donderdag 25 april 2013

Review || Essence Blush Brush

Hoi allemaal! Hier is de review van ons pas geshopte nieuwe blush brush van Essence. Hier de review, zoals beloofd in onze shoplog!

We hadden allebei nog geen goede blush kwast, en toen we aan het shoppen waren zagen we deze kwast liggen. Hij was helemaal niet duur dus besloten we hem mee te nemen. De kwast  is lekker klein, dus je kunt hem gemakkelijk meenemen op reis bijvoorbeeld. Dat is heel fijn en handig. Maar misschien dacht je dan: IS het steeltje niet veels te kort? Nee, het steeltje is helemaal niet te kort, het is precies goed!  Het roze vind ik heel mooi, met de zwarte top. Zo is het oogschaduw kwastje helemaal paars en de powder brush paars met zwarte top. Heel kleurrijk. Alle kwasten van essence zijn goed zeker als je begint met make-up. Wij beginnen ook net eigenlijk, en we gebruiken ook deze kwasten. Ook vinden we hem allebei heel erg lekker zacht en je kunt er ook goed mee shapen als je dat zal willen. Omdat hij ook zo'n shape vorm heeft die de speciale kwasten hebben, want het is geen ronde kwast maar hij is plat. Voor blush vinden we hem ook goed. Je kunt de blush aanbrengen zoals jij het wilt met deze kwast. Je kunt een soort lijn zetten, maar je kwast ook plat houden en het aanbrengen op de appeltjes van je wangen! Zeker het proberen waard!



Deze blush brush van Essence is zeker het kopen waard. Je kunt hem kopen bij het Kruidvat & Trekpleister voor 2,90 euro!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat iets leuks achter, het is snel gedaan :)